Hvad jeg virkelig lavede i løbet af dagen

Pludselig er de bare store

Selvom klichéen er misbrugt af alt og alle, så gør det alligevel ikke mindre sandt. Når først man får børn, så flyver tiden af sted. Børnene vokser og udvikler sig i et tempo som selv den hurtigste 100-meter løber vil være misundelig på… Men heldigvis bliver vi jo ikke ældre – Stop lige en gang, hvem fandt dog på den talemåde? I hvert fald ikke noget en teenager har sagt om sine forældre. Så selvom jeg trods alt godt vel, at  min teenager-søn måske ikke tænker på mig som værende ung, så blev jeg alligevel blød om hjertet, da jeg så ham stå der i hans nye konfirmations outfit.valdemar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad jeg virkelig lavede i løbet af dagen