Pludselig er de bare store

Lidt om blogdesign

Meget af dagen i dag er gået med at ændre lidt på bloggen (dejlig lazy søndag) samt redigere billeder. Jeg er faktisk ret stolt af resultatet, men må samtidig også erkende, at jeg nok ikke skal leve af det der computerhejs sådan for alvor – for computerhaj bliver jeg altså ikke og der er nok ingen, der er villig til at betale mig for alle de timer, jeg i så fald ville komme til at tilbringe bag skærmen. Nu mangler jeg kun lidt med billedernes størrelse – De er fine i bredden, men ALT for store i højden. Heldigvis lærer man jo, så længe man lever – Det er der i hvert fald nogen som påstår – og nu ved jeg da i hvert fald, hvad jeg skal være opmærksom på i fremtidige indlæg.20150222_192746

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pludselig er de bare store