Lidt om blogdesign

Oscar Fest

Som mor til 5 kan der gå lang tid imellem, at de fine kjoler bliver luftet, så derfor må jeg jo gribe lejligheden, når den nu en gang byder sig. I nat var den stor Oscar Fest i gang og selvom jeg ikke var inviteret (forstår det ikke, men måske indbydelsen er gået tabt i posten – Postdanmark er altså ikke, hvad de har været), så har jeg stået på hovedet i klædeskabet, for at finde en kjole som jeg synes er Oscar Showet værdig. Så er jeg jo også foreberedt, hvis der nu alligevel en dag skulle dumpe sådan en fin invitation ned i min postkasse.

Kjolen er en lang sag fra Ichi. Den er super behagelig at havde på og bæltet gør, at den falder godt på kroppen. Kjolen er peppet op med et par stiletter fra Mary B.

imageHvis nu det ikke bare var noget jeg legede, så ville jeg selvfølgelig også pifte kjolen op med nogle smykker og ikke mindst en flot, men diskret, makeup samt en frisurer der ikke bare var hurtig bundet i nakken. Men hey jeg er jo bare en mor som er på vej op for at hente yngstemanden i børnehaven og desværre ikke på vej til Oscaruddelingen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lidt om blogdesign