Oscar Fest

For eller imod vaccination???

I Tyskland har en epidemi af mæslinger ramt og et lille barn er nu død som følge heraf. 2 børn er smittet med mæslinger i København – Det kommer altså lige pludselig ret tæt på. Jeg undrer mig over, hvad det er, der gør, at man undlader at vaccinere sine børn og dermed udsætter dem (og andre) for en reel fare. Jeg er fuldt ud klar over, at nogle ikke kan vaccineres pga. alder, anden sygdom, nedsat immunforsvar eller andet. Men hvad er det der gør, at man på vegne af sit (raske) barn vælger at tilsidesætte sundhedsmyndighedernes anbefalinger? Jeg undrer mig både som privat person og som fagperson (tidligere ansat som sygeplejerske på infektionsmedicinsk børneafdeling). I min ansættelse på børneafdelingen har jeg desværre oplevet et barn med mæslinger. Heldigvis endte det lykkeligt, men barnet var syg som i rigtig meget syg og ikke bare sådan lidt influenza-ramt. Håber det bedste for de ramte børn i København og alle andre steder og hvor ville jeg ønske, at vi kunne får den her sygdom udryddet og dermed også beskytte de børn der af den ene eller anden grund ikke kan vaccineres og derfor ikke har et valg.

mæslinger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Oscar Fest