For eller imod vaccination???

Hvad byder man uventet gæster

Jeg kan ikke fordrage uventet gæster. Det vil jo kræve, at hjemmet skulle være præsentabel i tide og i utide og det er det bestemt ikke. En af fordelene ved at have børn er at undskyldningen om, at det er børnene der roder og forklaringen om, at man knap kan være færdig med at rydde op et sted inden det ligner et bombet lokum igen, indkasserer en masser anerkendende nik fra andre ligestillede. Velvidende, at man nok selv står for den primære del af rodet og er for doven til at gøre noget ved det.

En anden grund til, at jeg ikke værdsætter uventet gæster, som de bør værdsættes, er, at jeg ikke ville have noget af tilbyde dem. Her bruger jeg igen børnene som undskyldning i hvert fald over for mig selv. Ser de deres snit til det, har de fingrene i kagedåsen – Bare ærgerligt Sonny Boy, mor tømte dåsen i går aftes, da du var blevet puttet.

I dag har mindstemanden en planlagt legeaftale med bedste-vennen fra børnehaven og jeg har derfor lagt mig lidt i selen og disker op med verdens nemmeste hjemmebagte chokolade cupcakes. Faktisk et misvisende navn, da de ikke har set skyggen af chokolade, men kun kakaopulver, men skidt pyt for gode er de.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

For eller imod vaccination???