Hvad byder man uventet gæster

Bare en af de dage

Nogle dage kan bare ikke overståes hurtigt nok. Sådan en følelser har jeg haft det meste af dagen i dag. Dagen startede ellers godt og børnene kom ud af døren uden de helt store skærmydsler. Jeg havde planlagt at få et par ordre lavet i dag. Det fik jeg også gjort, men tidsplanen holdt langt fra på grund af; børn der ringede hjem, forældre og flere sælgere der også ringede og sendte sms’er. En af grundene til, at mine børn ikke har telefon med i skolen er, at vil de mig noget vigtigt eller er syge eller lignende, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at de kan låne skolens telefon eller en lærer kontakter os. Men i dag havde sønnike allieret sig med en ven, så det blev til ret mange samtaler og sms’er. Til sidst satte jeg min telefon på lydløs – Jubii endelig arbejdsro og 1 time senere end planlagt kunne ordrene pakkes. Af sted til posthuset og ud og handle ind til et fælles-spisnings-arrangement i den ene søns klasse. De her kom-hinanden-ved-vi-hygger-os-for-vildt-arrangementer, er pt. ikke i særlig høj kurs her hjemme. Det er bare ikke sjovt, når det er nummer 4 i rækken, så derfor trækker vi på demokratisk vis lod om tjansen her hjemme. Og lad mig bare sige Mr. M trak det korteste strå og deltager derfor sammen med sønnike. Jeg havde har ondt af ham (men ikke så meget, at jeg vil bytte – Hell NO!!!) og tilbød da derfor også at have noget mad klar, han kunne tage med. Så efter at have handlet og hentet mindstemanden 1 time senere end planlagt, blev tærten bikset sammen og manden har nu taget en ikke så køn, men brandvarm tærte med.
Så efter en dag med forstyrrelser, forsinkelse og et måltid der skulle stå klar 2 timer tidligere end normalt, så tror jeg s**, at jeg har vokset horn i panden og dertil en hale.

image

Må I have en rigtig dejlig aften. Det har jeg tænkt mig i medens jeg, inderst inde, tæller minutterne til ungerne og jeg kan komme i seng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad byder man uventet gæster