Jeg savner dig

For fanden da, SKAT

Jeg indrømmer det. Jeg er ikke i god tid, men når nu fristen er i dag, så må det da være i god nok tid til at indberette momsen i dag. Men men men igen vil SKAT ikke samarbejde på grund af travlhed og så er det ikke en gang i dag, at årsopgørelsen bliver “frigivet”. Jeg undres.

Arhg men for fanden da, SKAT. Jeg er frustreret ud over alle grænser, da jeg jo ellers synes vores forhold lige var blevet seriøst og vi havde fået opsat nogle rammer for det som vi begge kunne acceptere. Jeg synes, jeg har givet rigtig meget i det her forhold… Også uden at få noget igen. Men at du uden videre giver mig den kolde skulder, fordi du har for travlt andet sted. Det har jeg altså svært ved at acceptere. Mest af alt har jeg lyst til at vende dig ryggen og aldrig se mig tilbage, men det tør jeg ikke. Jeg er simpelthen bange for, at du vil begynde at stalke mig og opsøge mig på min private ejendom med et par rocker-gorillaer ved din side. Måske jeg er paranoid, men man hører jo så meget. Så kære SKAT, selvom jeg er træt af at være den eneste der giver i dette forhold, så vil jeg alligevel bruge resten af dagen på at genopbygge vores forhold. Håber du vil gøre det samme.

imagebloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg savner dig