For fanden da, SKAT

Tak er kun et fattigt ord

Jeg vil gerne lære mine børn at sige tak, når de modtager en gave. Om det er til jul, fødselsdage eller en bare-fordi-gave, så skal de sige tak. Det sker jo, at de får en gave der bare ikke falder i deres smag. Alligevel skal de sige tak, for giveren har jo givet lige præcis denne gave med gode intentioner (det håber jeg i hvert fald). Når nu mine børn skal sige tak, så må det nødvendigvis også gælde mig. Så uanset hvor upassende jeg synes vores seneste “gave” fra børnehaven er og hvor svært jeg synes det er at takke for den. Så må jeg jo bide i det sure æble og tage mig sammen (børn lærer jo af det gode eksempel, ik’). Så her fra skal lyde en stor tak til børnehaven, for at give mig muligheden for at holde mit barn hjemme til en hygge dag pga. en irriterende omgang øjenbetændelse. Jeg vil så også bruge dagen på at få “gaven” byttet, for sagt mellem os, så er den bare ikke rigtig os.

imagebloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

For fanden da, SKAT