Pynt til børneværelset

Total yndlingskjole

blogJeg har tidligere skrevet om en kjole som jeg kunne finde på at tage på, hvis nu jeg en gang skulle blive så priviligeret at blive inviteret til tja lad os bare sige en Oscar fest. Not gonna happen, but don’t stop dreaming. Selvom jeg elsker den kjole, så er det jo ikke lige det outfit, jeg trisser rundt her hjemme eller når jeg tager i Brugsen for at handle. Kunne ellers være interessant at prøve… Til gengæld hopper jeg hyppigt i denne kjole. Den er dejlig lun at have på og det er altså alfa omega for sådan en kuldskær frosenpind som mig samtidig er den simpelthen så blød og behagelig at have på. Jeg kunne bo i den, hvis det ikke lige ved, fordi det nogle gange bliver nødvendigt at vaske den – Hvad skal det nu også til for??? Den er måske en anelse for stor, hvilket ser tydeligst ved indsnittene ved brystet. Jeg bilder mig dog ind, at det er der ingen der bemærker. Så lad mig endelig blive i troen, for her vinder komforten altså over udseendet.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pynt til børneværelset