Total yndlingskjole

The Man Flu

Selvom man “kun” er 4 år og temperaturen ikke er skyhøj, så kan man godt være ret hårdt ramt. Især når man er af hankønsvæsen og man samtidig er ramt af den frygtet og berygtet Man Flu. Har tilsnusket mig lidt alenetid bag skærmen i mens mindstemanden ligger på en madras ved siden samtidig med at han er paralyseret af Phineas & Ferb i fjernsynet. Han har tilkendegivet, at han i hvert ikke skal have slik til Disney Sjov i aften. Så er det, jeg bliver i tvivl om jeg skal begynde at blive bekymret, for så er man altså meget syg, når man som 4 årig melder fra til ugens højdepunkt.

Nu kan jeg se, at hans øjne så småt begynder at lukke i. Jeg tror bare, at jeg bliver siddende her musestille og håber på, at han falder i søvn. Hvis missionen lykkes, så skal det ikke tage mig mange sekunder at finde sofaen, så jeg kan indhente lidt af nattens manglende søvn, hvor Mr. M på mystisk vis kunne sove fra alt postyret.wpid-2015-03-06-09.53.47.jpg.jpegbloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Total yndlingskjole