The Haunted House

God mor Vs. Ond mor

I går var det mere eller mindre ragnarok her hjemme, so to speak. Drengene var godt oppe og køre og havde talrige diskussioner (læs; højt råbende skænderier kombineret med fysisk berøring). Til sidst blev det bare for meget. Ipads, spillemaskiner, telefoner og andre elektroniske stimuli blev suspenderet – gældende til og med i dag. Det stoppede dog ikke den ene i at gå total i selvsving. Jeg kan slet ikke gengive alle de ukvemsord og trusler der fløj i gennem luften. Så i kampens hede fik jeg også slynget ud, at han godt kunne skyde en pil efter et arrangement som han skulle ha’ deltaget i dag sammen med nogle venner. Lige nu har jeg det godt nok ambivalent; Skal jeg holde fast i, at den dårlige opførelse har konsekvenser eller se i gennem fingre med det og lade ham deltage på trods af det i går? Vi har jo fået snakket det hele i gennem og han har undskyldt og også indset, at det bare ikke var okay. Puha det er altså ikke altid nemt at være nogens mor…

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The Haunted House