10 hurtige om mig

Det handler om bryster

Og ikke bare et vilkårlig sæt bryster – Nej det handler nemlig om mine. Ikke at de er store eller specielt små, ikke fordi de på nogen måde skiller sig synderlig ud, men ene og alene fordi de er mine. Det kræver måske en lille forhistorie og det korte af det lange er, at jeg i januar var til det helt store sundhedstjek hos lægen. Da jeg selv havde været så forudseende at konsultere Dr. Google inden mit lægebesøg, var jeg meget tæt på overbevist om, at jeg lige så godt kunne stille træskoene og hoppe i havnen. Min læge var på mystisk vis ikke helt så overbevist som jeg. Det på trods af, at hun godt kunne mærke de knuder jeg snakkede om. Helt modsat Dr. Google mente hun dog, at det var kirtelvæv og at ømheden var forårsaget af min menstruationscyklus – Ejmen altså, det havde Dr. Google altså slet ikke nævnt på trods af mine gentagne konsultationer. Sikkert for at få fred (eller måske for at give mig fred) skrev min læge dog en henvisning til en mammografi. Så i går stod jeg der i det lille undersøgelsesrum med vinterbleg overkrop, påtvunget opløftet pande og hængende bryster. Jeg havde da ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at en mammografi ville være så akavet og ubehagelig. Unaturlig stilling med overkroppen fremadlænet og brystet klemt som i virkelig klemt mellem to plader. Husk at trække vejret samtidig – Jo tak. Men jeg klarede det og ventetiden i mens lægen kiggede på billederne var næsten værre. Heldigvis kunne lægen komme ind og fortælle, at det, mine bryster, så fine ud. Der var en del kirtelvæv og jeg kunne så sende en lille tanke til min egen læge som trods alt havde ramt plet i sammenligning med Dr. Google. Herefter blev det tid til en klinisk undersøgelse. Altså I ved, der hvor lægen fysisk undersøger brystet. For første gang har jeg oplevet et sundhedspersonale med varme hænder – Tak for det. Det hele blev afsluttet med en ultralydsscanning. Præcis på samme måde som når man er gravid – bare af brystet i stedet for maven. Scanningen viste ret mange vandcyster. Dog ikke i en størrelse, at der skulle gøres noget ved dem. Så alt i alt en dejlig besked at gå hjem med. Nu overvejer jeg så om jeg skal straffe Dr. Google og lægge “ham” på is i hvert fald indtil næste gang;-).

CCF12032015bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 hurtige om mig