Det handler om bryster

Brev til England

Jeg har jo tidligere nævnt, at min ældste er på udvekslingsophold i England. Vi har nu fået hendes hjemrejsedato og jeg glæder mig helt vildt, men er samtidig også helt forundret over, hvor hurtig dette året er gået. Det er bare fløjet af sted, så selvom savnet har været der, så er jeg sikker på, at denne oplevelse har/er god for både hende og os. For eksempel er det dejligt at opleve, hvordan vores ældste søn glæder sig til at se hans storesøster igen. Hvem skulle lige ha’ troet det??? Da de gik op og ned af hinanden i hverdagen, skulle der ofte ikke falde ret mange forkerte ord i mellem dem inden bølgerne gik højt og straffen prompte faldt. Men men men når man sådan er væk hjemmefra, så er det jo altid dejligt, at modtage nyt hjemmefra. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er den bedste til at få taget mig sammen til at få sendt et håndskrevet brev. Det er bare så meget nemmere at sende en mail eller pb over messenger. Et håndskrevet brev er dog bare så meget lækre at modtage. Mit seneste brev er nu vel modtaget i England. Udover selve brevet havde jeg selvfølgelig også pakket lidt lækkerier i form af lakrids (det er åbenbart en stor mangelvare i England i følge min datter), lidt påskechokolade ( og hvis jeg kender min datter ret, så er den fortæret længe inden påske) og sidst men ikke mindst lidt påskepynt. Påskepynten, bestående af drengene forklædt som æggehoveder, faldt i rigtig god jord. Vi skal faktisk selv i gang med at lave nogle nye, for mindstemanden var bestemt ikke helt tilfreds med, at han ikke måtte beholde sit eget æggehoved.

imagebloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det handler om bryster