Brev til England

BFF

For et par uger siden tilbragte jeg min lørdag i selskab med sådan et par banditter.

image

Men ikke i dag selvom lysten nu nok er der. Med fem børn kræver det nogle gange lidt (læs; tit og meget) planlægning, når jeg og Mr. M skal alene ud og smide hæmninger for en aften. Derfor er jeg også evigt taknemmelig for vores familie og vores rigtig gode venner, der gerne stiller op til en omgang børnepasning også med ret kort varsel. I dag er det så vores tur til at give lidt igen til vores venner. I mens de er taget på “kæresteweekend”, har vi deres yngste til overnatning. Så lørdagen står på leg, hygge, chips og fjernsyn. Måske jeg tillsnusker mig en enkel Mokie senere – Man er vel oprindelig fra Randers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Brev til England