BFF

De lækreste Skumfiduser

For snart flere dage siden dumpede der en pakke ind af døren. Jeg havde fået strenge ordre på ikke at åbne pakken før end i dag. I dag fejrer de nemlig morther’s day i England. Helt sikkert en tradition jeg stemmer for, at vi indfører også selvom min datter til næste år igen vil befinde sig på dansk jord. Tilbage til pakken, som blev åbnet under stor overvågenhed af mand og alle drengene. Begejstringen var stor, da indholdet kom til syne og det skottede bestemt ikke på idéer fra drengene om hvordan og hvornår disse personlige skumfiduser skulle indtages. Indtil videre nænner jeg dog ikke at sætte tænderne i dem. Jeg er en s***** for sådan nogle personlige ting og elsker tanken om, at giveren, her min datter, har fået dem lavet specielt til mig. Det går lige i mit moder-hjerte og så betyder det overhovedet ikke noget, at hun har været funny-funny, da hun valgte billederne af mig.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BFF