De lækreste Skumfiduser

Det kribler i fingerne

Det må siges at være en direkte løgn – Her kribler det i hvert fald ikke en disse i hverken fingre eller nogen andre steder. Hvis der er noget, jeg ikke har, så er det grønne fingre. Jeg er vel nærmere det modsatte og går vel i bund og grund ind for “Survival og the fittest”. Jeg har en tendens til at give mine planter strenge kår og som oftest bukker de fleste da også under efter relativ kort tid. Men men men jeg giver ikke op. Nu har jeg endnu en gang været ude og købe lidt grønt til krukkerne. Måske er denne gang lykkens gang. Jeg næsten ligefrem glæder mig til at få dem i jorden… Altså når det ikke blæser og er så overdrevet koldt længere. Jep jeg har STORE planer og er sikker på, at det bliver P**** flot i hvert fald indtil de er visnet hen på grund af manglende vanding.

20150316_120805bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

De lækreste Skumfiduser