Det kribler i fingerne

På stoffer og overspringshandlinger

Nok mest overspringshandlinger, da de nærmest har stået i kø i dag. Lidt kan jeg dog krydse af på min tjekliste. Såsom; Redigere billeder, Lægge vare på webshoppen, Opdatere facebook altså webshoppens facebook-side;) og sidst men ikke mindst fået klippet lidt i mine metervarer til fremtidige projekter. Dog er jeg langt fra nået så langt med stofferne som jeg gerne ville. Mangler stadig 3/4. Overspringshandlinger har der, som skrevet, være nok af. Det har åbenbart været ekstremt vigtigt at tjekke min private facebook og instagram, læse lidt på ereolen, vande blomster (ja du læste rigtig – jeg har simpelthen vandet blomster i dag. Big time overspringshandling:D) samt tjekke overnatningsmuliheder i New York. Helt klart den sidste handling, der var den fedeste, men også den mest deprimerende. Damn det er dyrt, når man tager i betragtning, at det altså bare er et sted, der skal bruges i kombination med lukkede øjne.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det kribler i fingerne