De famøse dyrekort

Tak for en dejlig dag

Det er vel næppe gået nogen forbi, at det har været morsdag i dag. Nogen elsker dagen. Andre elsker at hade den. Jeg synes nu meget godt om den. Ikke at jeg forventer at få noget fra mine børn. Mere forbi jeg selv har brug for en anledning til at fortælle min mor, hvad hun betyder for mig og hele min familie. Det kunne jeg selvfølgelig også bare gøre alle andre dage på året, men der går altså lidt hverdag i den her hjemme og så er dagen altså en kærkommen anledning for mig til at give min mor lidt tilbage af det hun har givet mig og stadig giver mig. Hun skal i hvert fald vide, at jeg værdsætter og elsker hende.
Som sagt forventer jeg ikke selv nogle gaver til morsdag. Det betyder langt mere for mig, at hverdagen glider. Men dermed ikke sagt, at jeg ikke blev total glad for min datters hilsen fra England, mine 3 yngste drenges kram og min ældste søns invitation til middag kun for ham og mig (det er bare vidunderligt at kunne nyde det enkelte barn på tomandshånd – netop fordi det er en mangelvare her hjemme). Så kære dejlige børn. I er de bedste og jeg elsker jer helt til månen og tilbage igen. Tak for tanken, krammene og maden. Sidst men ikke mindst, Tak fordi I er dem I er.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

De famøse dyrekort