Store badedag

Nailed it…

Jeg elsker app’en Pinterest. Her kan man finde inspiration til de smukkeste og meget kreative projekter. Mange af mine pins får jeg desværre aldrig vendt tilbage til, men derfor tror jeg nu alligevel, at de ligger som inspirationskilde et eller andet sted i baghovedet. Andre projekter kan jeg næsten ikke vente med at kaste mig over og sådan havde jeg det også med de her bedårende hundehoved-boller. Planen var, at de skulle serveres oppe i børnehaven i forbindelse med min søns fødselsdag… Og det er jo det fantastiske ved Pinterest; Ens egne forsøg bliver altid lige så vellykket som ens pins… Eller måske ligefrem bedre… Der er i hvert fald ingen grund til at slå endnu en bolledej op til helt almindelig boller, fordi man frygter at samtlige børnehavebørn vil blive skræmt fra sans og samling på grund af forsøget med hundehoved-boller. Måske jeg alligevel skulle give dem et ekstra forsøg… Måske henne omkring Halloween.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Store badedag