Velbekomme

Det jo helt galt…

Vågnede i morges eller vågnede er måske så meget sagt – Jeg blev vækket af et nådeløst vækkeur. Det er der jo som sådan ikke noget ekseptionelt i. Det var der til gengæld i mine svigende og hævede øjne. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, men mine øjne føltes som var de fyldte med flere poser fint strandsand. Selve øjenlågene var tunge og hævet pga. væske. Under øjnene så huden umiddelbart pæn ud, men den var øm og da jeg smurte min normale dagcreme på, kom en intens prikkende og brændende fornemmelse. Jeg har aldrig prøvet det i så ekstrem grad og er i tvivl om det skyldes manglende søvn, det at jeg måske havde lidt rigeligt gang i tårekanalerne i går i forbindelse med flyturen eller min nye creme til netop øjnene. En creme der netop skulle reducere poser ved øjnene og som er uden alle mulige parfumer og lignende. Lige nu har jeg lagt den på hylden, for den er jo ingen grund til at gøre ondt værre. Når der igen er kommet lidt ro på øjnene, må jeg prøve med et lille testområde, for at se om det virkelig skyldes cremen. Jeg havde/har ellers store forventninger til dette vidundermiddel, så det får altså lige en chance til. I mellemtiden vil jeg så krydse fingre for, at mine øjne “bare” skaber sig pga. træthed.

2015-06-08 20.30.58Beklager den ringe billedkvalitet, der på ingen måde viser, hvor hævet øjnene faktisk var.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Velbekomme