Det jo helt galt...

Sådan gad jeg godt at gå de danske sommeraftener i møde + rabatkode

Jeg har surfet lidt rundt inde på stylepit.dk og har fundet et par ting eller tre, der gerne måtte fylde i mit klædeskab. Tøj som både kan bruges til hverdag, den hyggelige grillaften på terrassen i selskab med gode venner eller til en festlig lejlighed med det rette tilbehør. Men måske vigtigst af alt; Tøj som jeg rent faktisk vil bruge og som ikke vil ligge bagerst i klædeskabet og samle møl. Jeg overvejer virkelig kraftigt om jeg ikke på en eller anden måde kan få overbevist Hr. M om min fremragende idé. Lige nu kører de også tilbud på rigtig mange af deres produkter og på de produkter, hvor der ikke er tilbud, kan du bruge den rabatkode som du finder nederst i dette indlæg. What’s not to like…

Nogle af mine favoritter

stylepit

1.Kjole fra Esprit 2.Bukser fra ONLY 3.Bluse fra RUE de FEMME 4.Kimono fra VILA 5.De fedeste sko fra Lola Ramona

Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret. Det er til gengæld skrevet i ren og skær begejstring over det store og varieret udvalg af tøj, der findes inde på stylepit.com og nu til den lovet rabatkode.

stylebloggers

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det jo helt galt...