Når beslutningen er taget...

OOTD

Eller i hvert fald outfit-of-the-day den dag sommeren kom og gik. Dagen der indbød til udendørsaktiviteter fra tidlig morgen til sen aften. Jeg havde valgt at iføre mig en lang maxi nederdel fra Primark, så den har ikke kostet mig mange basøre. Nederdelen har den fordel, at den er lang og luftig. Lang nok til, at den skjuler mine vinterblege ben. Let og luftig, så den på trods af varmen var dejlig behagelig at have på og samtidig kunne jeg også trække lidt op i den, så mine ben trods alt fik et strejf af solens varme stråler. Toppen er en basic top fra H&M. En top, der efter min mening, signalerer afslappethed og enkelthed.

1434520970158

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når beslutningen er taget...