Karakter

Glimt fra en ferie

20150703_184338

Jeg er netop hjemvendt efter en skøn uge i sommerhus med familien. Overraskende dejligt vejr – Det må da siges, at det var i denne uge, at den danske sommer kom. Alle dagene var ungerne i vandet. Tror bestemt, at børn må have en anden temperaturfornemmelse end voksne. Jeg synes i hvert fald, at vandet var skræmmende koldt og jeg frygtede, sådan for real, at få et hjertestop de to gange jeg overvandt mig selv og brød igennem vandoverfladen.

20150703_184954

Selvom det har været en skøn uge med masser af hygge, afslapning, natur og hinanden, så er det nu også dejligt at være tilbage på egen matrikel igen. Ældste sønnen er dog allerede susset videre på nye eventyr hjemme hos besserne – Han har tydeligvis ikke samme behov for at være hjemme som jeg. Måske det kommer med alderen??? Jeg finder i hvert fald en masser sandhed i talemåden; “Ude godt, men hjemme bedst”.

2015-07-04 21.44.21

2015-07-04 21.45.24

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Karakter