Glimt fra en ferie

Planlægning og kontrol

Jeg har det lidt ambivalent med planlægning og kontrol. På den ene side elsker jeg at sætte tingene i struktur, men på den anden side elsker jeg også det spontane og det at tage tingene som de kommer. Dog har jeg længe været irriteret over dagligt at stod og panikke hængende over supermarkeds køledisk i frustration over, hvad dagens aftens måltid skulle stå på. Så derfor starter jeg nu endnu en gang op med ugentlige madplaner og så må det jo holde så længe det varer. Som udgangspunkt går jeg dog ikke slavisk ind for madplaner. Der skal være plads til det spontane, så får vi gæster en dag eller vælger vi at pakke en picnickurv til stranden – Ja så er det altså ikke madplanen, der skal sætte en stopper for de spontane planer.

2015-07-04 10.55.06

Nu har jeg købt det meste ind til den kommende uge og det er med en ret stor lettelse, at jeg nu kan se frem til en uge med lækkert mad (hvis jeg altså selv skal sige det😉) helt uden panikanfald i den lokale Brugs.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Glimt fra en ferie