Planlægning og kontrol

Nu med klippekort til skadestuen

En ulykke kommer sjældent alene, er der vist et gammelt ordsprog der siger. Det passer desværre faktisk ret godt på mindstemanden lige for tiden.

Lige før ferien blev jeg ringet op af en pædagog fra børnehaven. Hun kunne fortælle, at mindstemanden var faldet af vippen og havde fået den op i hagen. Resultatet var en mindre flænge som dog blødte voldsomt og hun mente bestemt, at det var noget der skulle kigges på. Så der var jo ingen vej udenom et besøg på skadestuen. Efter en bedøvende klud og 3 timers venten, kunne mindstemanden igen forlade skadestuen. Nu med 2 sting i hagen. Han var sej og så gevaldig frem til at fremvise såret til alle gutterne, gutinderne og de voksne i børnehaven dagen efter. Han tog hele oplevelsen i stiv arm.

2015-06-25 12.25.06

Apropos stiv arm, så nåede stingene i hagen ikke at blive fjernet inden vi måtte en tur forbi skadestuen igen. Denne gang var mindstemanden faldet ned fra trampolinen i sommerhuset og desværre landede han så uheldigt, at den brækkede. Så nu står den på 3 uger i gips. Denne gang må han dog undvære fremvisningen i børnehaven og den ekstra street credibility sådan en brækket arm giver blandt vennerne på legepladsen😉.

2015-07-06 10.16.42

Som billedet viser, skete faldet fra en relativ lav trampolin og endda med net. Det er altså lidt tragisk komisk, når man tænker på, at han er vant til vild leg med alle hans brødre på vores egen trampolin som er en del højere og aldrig trods gode intentioner har fået net på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Planlægning og kontrol