Nu med klippekort til skadestuen

Det holder altså…

Det der med madplan – Det holder altså. Føler nærmest, at jeg sætter mig til bords om aftenen på en helt tilfældig Michelin-stjernet restaurant. Har godt nok aldrig prøvet det i virkeligheden, men man har vel lov til at drømme. Måske lige med et par undtagelser eller tre. Maden her i huset er ret budgetvenlig. Der er stort set altid børn med til, hvis ikke at lave maden, så i hvert fald med til bords. Alle ingredienserne til maden kan købes i stort set alle velassorterede supermarkeder og skal altså ikke først fremskaffes ved at rode lidt rundt i den nærmeste myretue.

Den anden dag stod menuen på tapas. Det smagte himmelsk og var nemt at overkomme i den stegende varme, hvor jeg ellers synes det kan være svært at få varmt mad ned. Selv børnene (store som små) nød måltidet og ytrede ønske om snart at få det igen. Det ønske er jo ret tilforladeligt, så mon ikke det nok skal blive opfyldt indenfor den nærmeste fremtid?

IMG_20150705_212352

Den opmærksomme læsere har nok allerede bidt mærke i, at denne ret ellers først var sat på menuen på lørdag i følge mit indlæg om madplan den anden dag. Men selvom madplanen er lavet, så er dagene kun vejledende og kan selvfølgelig byttes rundt som man nu en gang lyster. Man skulle jo nødig blive kvalt i alt den planlægning og kontrol. Vores madplan går forresten også fra søndag-lørdag og ikke mandag-søndag som man ellers kunne foranledes til at tro. Uhhh der er vist lidt crimerider om mig😀😅

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nu med klippekort til skadestuen