Det holder altså...

Ubelejligt

Sjovt nok sker det ret hyppigt for mig, at jeg ufrivilligt får bragt mig selv i nogle ret pinlige situationer. Mine børn ville sikkert kunne skrive under på, at det mere eller mindre sker på daglig basis.

Som nu den dag, hvor jeg lige havde sat mig til rette i de bløde med en kop the i hånden og en fodmaske på fødderne. I det samme ringer det selvfølgelig på døren. Et kort sekund overvejer at lade dør være dør og ikke mindst lade personen udenfor forblive ukendt. Men men men et af børnene springer selvfølgelig op og farer ud og åbner, hvorefter han råber; “MOAR, det til dig”. Damn så er der ingen vej uden om og jeg må langsomt, meget langsomt, trippe ud til døren i mine ultra glatte “månesko”. Der er bare intet camouflage over futterne og det samme gælder min ansigtsfarve i medens jeg prøver at virke helt vild cool, dajeg står der i døråbningen. For at gøre ondt værre, så er fodmasken efter min mening altså heller ikke noget at råbe hurra for. Den dufter sindsygt parfumeret og gør intet som en god creme ikke ville kunne gøre.

2015-07-08 12.53.03

Jeg er jo altid i overdrevet god tid eller noget. Så en dag, hvor vi skulle have gæster til brunch, kunne jeg selvfølgelig godt nå et bad og efterfølgende en rens med Black Mask. Yeah right!!! Masken var jo knapt kommet på – Var i hvert fald langt fra tør, da gæsterne trådte ind af døren. Igen på med det berømte pokerface som jeg desværre ikke besidder og lade som om, at det da er den mest naturlige ting i verden, at stå der med tavlelak i ansigtet. Det kunne måske gå hen og blive det nye sort, hvem ved? Modsat fodmasken, så virker denne Black Mask til gengæld. Den tager faktisk så godt fat, at jeg nøjes med at påføre den på de kritiske steder. Det ville simpelthen være selvpineri af værste skuffe, hvis jeg skulle smøre det i hele hovedet. Så er det bare at lade den sidde til den er godt tør. Herefter trækkes den af som var det et plaster. Lidt creme påføres området og næsen føles som den blødeste babyrumpe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det holder altså...