Ubelejligt

Magtsyg og egoistisk

Flere af mine venner og bekendte har de seneste dage taget en “test” inde på facebook, hvor de hurtigt og nemt og med meget få klik får af vide, hvad deres navn betyder eller hvad deres børns navne betyder. Sjovt nok er resultaterne altid spækket med sukkersøde og rosenrøde ord såsom omsorgsfuld, livlig, blid, venlig, hjælpsom, ambitiøs, troværdig osv. i den dur. Det er lige før det hviner i tænderne bare man ser det lyserøde pastelfarvet candyfloss-lignende svar, når det dukker op i ens nyhedsfeed. Det kunne da være lidt sjovere og en anelse mere troværdig, hvis den bare en gang imellem bonnede ud med beskrivelser som egoistisk, magtliderlig, belastende, klæbende, doven og utroværdig. Hvad f***** mon disse mennesker egentlig hedder eller måske findes de bare ikke?

Kan I lige se det for jer, at en af jeres venner på facebook skriver følgende til testens resultat; Det passer bare så godt på min søn…

Og beskrivelse var følgende;

ALLIGATORTORN

Dit barns navn betyder: Hævngerrig og svag!

Dit barn har en utrolig voldsom og uhensigtsmæssig indvirkning på andre mennesker. Når dit barn møder selv den mindste forhindring stiller det sig på bagben og skriger indtil det får sin vilje og det skal det nok få. Dit barn er manipulerende og er rent ud sagt “a pain in the butt”

Nej vel??? Men derfor kan det jo godt passe;-).

 

2015-07-11 19.38.08

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ubelejligt