Kaffen galt i halsen...

Stille lørdag

Sidste weekend blev brugt i et hæsblæsende tempo (men mere om den senere), så det har været yderst tiltrængt og ventet med længsel at denne weekend bare skulle foregå helt nede på jorden uden nogen planer what so ever. Ingen planer slap vi dog ikke helt for, da mand og ældste søn skulle ud og arbejde et par timer for at skrabe penge sammen til en kommende lejrtur. Men ud over det så er der absolut INTET på programmet and I like it.

Lige nu har ældste barnet buret sig inde på værelset. De to store drenge har smækket døren efter sig ind til computerværelset (og vi ser dem formindeligt først omkring spisetid igen). Jeg kan høre, at de to mindste er ved at omtransformere stuen til en kampzone med farlige alligatorer og forbrydere, men ved I hvad? Det er bare helt okay, for imens jeg gemt mig på deres værelse og allieret mig med en kop te og en god bog. Jeg er musestille og har ikke i sinde at komme frivillig frem fra mit skjul. Livet er bare dejligt. Håber I også nyder jeres dag.

2015-10-03 15.24.17

Ej men altså og så er der kage – Lykken vil da ingen ende tage…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kaffen galt i halsen...