Støt en god sag

En sød tanke og tak

I år er det den sidste jul vi fejrer med et børnehavebarn (i hvert fald et af vores egne;-)). I gennem de sidste 13 år har vi haft et barn i børnehave, men til sommer er det slut – Lidt mærkelig følelse, at de alle nu er blevet så store, at de er/bliver skolebørn. Men nok om børnene… Dette indlæg skulle faktisk handle om pædagogerne. Det har ikke været de samme mennesker i alle 13 år der har passet vores børn, men derfor har der nu alligevel været en god kontinuitet og stabilitet i den kerne der har givet mine børn og mig så meget i gennem årerne. Jeg indrømmer blankt, at jeg kunne blive langt bedre til at give udtryk for min begejstring for personalet i det daglige. Derfor har jeg også besluttet mig for, at de i år skal have en lille ting. Bare en lille ting som måske kan vise min taknemlighed for deres arbejde, men samtidig må foret i pungen heller ikke blive flænset helt i stykket – Julen har allerede revet godt i den og gjort den skrøbelig;-).

Jeg kom derfor til at tænke på en værtindegave, jeg gav til min veninde for år tilbage. Den idé er da ret sød, så den bliver hermed gentaget – denne gang bare til børnehavens pædagoger.

opskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Støt en god sag