En sød tanke og tak

Lykken er…

…Når modtageren af en gave ved, at det er tanken bag der tæller uanset hvor stor eller lille gaven er. “De voksne” i min søns børnehave blev heldigvis rigtig glade og rørte over vores lille gave til dem. De blev simpelthen så glade for den anerkendelse af deres arbejde der var i det lille glas med ingredienser til cookies.

2015-12-18 11.41.42

Opskrift på Cookies i glas/Cookies in a jar

  • 2,5 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl M&M
  • 1 dl hk. mørkt chokolade
  • 1 dl brun farin
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hk. hasselnødder

Bagepulver og vaniljesukker blandes i melet. Ingredienserne puttes lagvis i et glas (i nævnte rækkefølge). Glasset gives som værtindegave eller bare-fordi-gave. Modtageren skal så selv tilsæt 1 sammenpisket æg og 90 gram blødt smør. De tørre og våde ingredienser æltes sammen. Dejen trilles til kugler med en diameter på ca. 4 cm. Sættes på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader i ca. 16 minutter.

Bon Appetit…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En sød tanke og tak