Det der med gaver og et lille regnestykke

Man vil jo så gerne give børnene det de ønsker sig…

Julen er vel for de fleste fyldt med traditioner. Sådan er det i hvert fald hos os. I snart mange år har vi holdt jul her hjemme, hvor vi bare har været os selv. Jeg nyder det. Min mand nyder det. Ingen stress og jag med at få pakket bilen med alle vores julegaver (tvivler også på, at de ville kunne være i Aygo’en). Heller ingen sure miner, når bilen igen skal fyldes med de nu udpakket gaver og trætte børn sent om aftenen. Nej vi nyder, at juleaften foregår i et stille og roligt tempo og når trætheden for alvor begynder at melde sig – Ja så kan børnene lade gaverne stå, trisse i seng og så fortsætte deres leg, når de vågner 1. juledag (dagen, hvor nattøj er tilladt hele dagen – ja vel nærmest en slags dresscode). Sådan troede jeg faktisk også at børnene havde det, men nu er de to store begyndt at ytre ønske om at holde jul sammen med andre. De har faktisk været ret velholdende i deres talen om deres ønsker for julen… Vel nærmest grænsende til det irriterende. MEN hvad gør man ikke for sine børn? Måske denne annonce kan hjælpe dem med at få deres ønske opfyldt;-).

guloggratis

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det der med gaver og et lille regnestykke