Man vil jo så gerne give børnene det de ønsker sig...

Børn og deres fremtidsdrømme…

For snart længe siden – Ja faktisk mere end 3 måneder – havde jeg en lille snak med min 8-årig om hans fremtidsplaner. Mange børn (måske primært drengebørn) drømmer jo om at blive politimænd eller brandmænd. Men ikke min dreng… Han fortalte meget alvorlig, at hans store drøm var at blive enten rummand eller fodboldspiller. Det skal nok ses i lyset af, at samtalen fandt sted lige omkring Danmark fik sin første dansker i rummet. Lige nu er drømmen om rummet nok gledet lidt i baggrunden for drømmen om at komme til at spille for Danmark. Han er i hvert gået i skarp træning på det lokale U8-hold;o).

CarlJohan

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Man vil jo så gerne give børnene det de ønsker sig...