Børn og deres fremtidsdrømme...

Når traditioner brydes

Traditioner skal vel ikke bare fastholdes for traditionens skyld eller hvad?

Normal plejer vi i weekenden op til jul at drage ud til det her hyggelige sted, hvor man selv kan fælde sit juletræ. Et sted der oser af hygge med gløgg og julegodter, hemmelige nisser der putter karameller i børnenes lommer og i det nettet træ og så selvfølgelig den obligatoriske tur i hestvogn. Der er vi kommet i rigtig mange år – nok omkring 13. Desværre (for os) er der også andre der nu har fået øjne op for stedet – Faktisk rigtig mange andre. Sidste år var der simpelthen så crowded med mennesker, at det gik hen og blev for meget af det gode. Derfor besluttede vi os for at prøve noget nyt i år. Det blev så til den nemme løsning, hvor træet blev hentet her i byen – ikke noget med fæld selv eller noget. Bare en kasse hvori pengene kunne lægges, når det “perfekte” træ var valgt. Hyggen måtte vi selv skabe med lidt julesang på gåturen hjem. Jeg ved skisme ikke rigtig – Jeg savnede i hvert fald noget af den hygge, vi er vant til.

2015-12-22 16.54.07

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Børn og deres fremtidsdrømme...