Når traditioner brydes

Nyt legetøj

Man bliver da aldrig for stor til lege, gør man vel??? Jeg nyder i hvert fald de stunder, jeg får mig tilsnusket sammen med mit nye stykke legetøj. Jeg har stadigvæk meget at lære, men ved hjælp af youtube-videoer, grupper på facebook og diverse google-søgninger, så går det langsomt fremad. Indtil videre har jeg kreeret tingene på nedenstående billede og hvis det fortsætter i samme tempo, så er hele huset vist snart klistret ind i vinyl og alt tøjet indhylet i strygestof:-D. Jeg (og børene) elsker det (min mand noget mindre;-)).

PicMonkey Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når traditioner brydes