Sådan en mor er jeg...

Død og pine

I går oprandt dagen, hvor SKAT åbnede op for vores årsopgørelser. Og er der noget vi dansker har, så er det køkultur. Så vi (en ret stor del af den danske befolkning) klikkede os ind og stillede os pænt i kø. Om det så skulle komme til at tage 2, 3 eller 4 timer inden vi kunne kaste et blik på vores årsopgørelse…. Ja det var vel bare et nødvendigt onde, for intet skulle, død og pine, forhindre os i at se, hvad skattefar forhåbentlig havde i godteposen til os. En skrækkelig tanke kan jo godt ramme en, når man sådan sidder i kø og har oceaner af tid til at reflektere over livet og den måde man forvalter ens tid på. For kunne tiden ikke bruges en smule mere fornuftigt end at sidde i kø – og så på en fredag??? Men tanken om at gå glip af årets helt store begivenhed “Folkevandring til SKAT” – ja den er faktisk lidt skræmmende. Vi dansker går jo nærmest i en form for massepsykose og alt andet bliver kastet til side, for hvis vi ikke ser vores årsopgørelse på samme dag som den bliver frigivet – eller i hvert fald senest dagen efter – så er det jo lige som vi tror, at pengene vil forsvinde op i den blå luft eller en eventuel restskat vil blive markant forhøjet.

Som selvstændig kan jeg og min mand jo desværre ikke se vores årsopgørelser endnu, men det har bestemt ikke forhindret os i at deltage i massepsykosen… For det kunne jo være… Som om!!! Nå men da den himmerigske dør ind til SKAT’s hjemmeside endelig åbnede sig for os, var det dog ikke muligt at indberette noget som helst på grund af opdateringer. Så i stedet fik jeg lige kigget forskudsopgørelsen for 2015 i gennem og udfra tallene må jeg desværre sande, at mine forventninger må nedjusteres ret kraftigt. Måske lidt som at have forventet en luksus suite på et krydstogt og så i stedet blive præsenteret for en søle opredning i kabyssen. Sådan har jeg det lige nu eller måske nok nærmere følelsen af, at mit luksus cruise er blevet aflyst pga. en konkurs og jeg står nu med regningen uden at kunne få pengene tilbage.

2kr

Som det ses af ovenstående billede, så er der nogen i husstanden der har grund til at feste – men det er altså ikke mig;o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sådan en mor er jeg...