Død og pine

Madplan

Den kommende uges madplan er lavet og der er stort set handlet ind til det hele. Måske der lige skal suppleres op på mælk og frugt en enkelt gang eller to, men ellers er alle indkøbene i hus. Madplan er en kæmpe hjælp for os. Vi sparer en masse tid og penge, undgår en masse impulskøb og frustration og fortvivlelse, når vi nærmer os aftensmadstid.

I denne uge står menuen på følgende:

  • Lækker salat med kylling og flütes
  • Gratin
  • Kyllingesuppe med nudler og flütes
  • Rugbrød
  • Boller i karry
  • Farsgryde med kartoffelmos
  • Rester

Fast hver uge har vi en salatdag, en suppedag, en dag med rugbrød og en restedag. Det tvinger os til at tænke nyt, så det ikke bliver de samme salater og supper, vi kører rundt i. I starten af januar købte jeg f.eks en bog med opskrifter på salater – Den er blevet brugt flittigt og har virkelig åbnet vores øjne for, hvad salater også er. Jeg har dog savnet kød de gange, hvor det ikke har været en del af opskriften. Så det bliver stort set tilført som noget ekstra enten i form af kylling, tun, laks eller hvad der nu lige passer til dagens salat. Udover min salatbog er jeg også rigtig glad for den “tavle” jeg har lavet. Den er simpelthen sat op på køleskabet og hver søndag bliver den rengjort og den kommende uges menu bliver i stedet skrevet på med kridt. Det har betydet, at børnene nu selv kan gå hen og læse, hvad dagens menu står på i stedet for at spørge og så havde glemt det 5 minutter senere.

ugeplanwallsticker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Død og pine