Jeg er vild med det...

Det gør moar…

Her i huset er børnenes lektielæsning primært min opgave. Altså i hvert fald når det gælder de mindste. Vores store pige, som nu går på preIB, henvender sig oftest til hendes far, når lektierne volder problemer. Men når det kommer til vores drenge i de mindre klasser og vores søn i børnehaven som går i sprogskole og derfor også har lektier for, så er det altså mig der står for skud. Ikke at de har mange lektier for, men de har jo den daglige læsning og børnehavebarnet har et spil eller lignende der skal spilles.

Nogle dage er motivationen bare større end andre og det bærer min løsning af mindstemandens opgave vist præg af. Opgaven lød; Find på 3 sætninger, hvor flest mulige ord starter med k og ligeledes 3 sætninger med t. Mit første bud blev lavet under x-factor og måske mit manglende fokus kan ses:0).

  • Koen Klaus’s klunker kløer imedens kloakmester Kris kaster op i kaskader.
  • Hos kedelige Keld kradser krisen og konkursen kommer kvikt krybende.
  • Kluntet Kresten kaster kæmpe kartofler i kæften.
  • Trute Trine tager tamponen i tissekonen og tisser med tissetrolden.
  • Tonstunge Totte tager talrige tarteletter til trods for Tante Tut’s triste tårer.
  • Tarvelige Troels træder på tusindvis af tissemyrer under tilråb fra tåber.

Efter en god nats søvn og lidt snakken med min 5 årig søn, kom vi i fællesskab frem til nedenstående løsning. Min søn er meget stolt af vores resultat, så det er det der vil blive afleveret i sprogskolen i morgen – også selvom jeg er sikker på, at der kunne komme en masse snak med børnene om de ovenstående udsagn;o)

20160328_112015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er vild med det...