Lidt glitter på en grå onsdag

JUNK med indbygget quiz

Vi ved vel alle, hvad vi kan forvente os, når vi entrerer en McDonald’s restaurant. Det er i hvert fald ikke en 5-stjernet gourmet oplevelse, vi stiller efter – men derfor kan det jo godt være et yndet udflugtsmål for børnefamilierne. Sådan er det i hvert fald hos os. Især de 2 yngste elsker at komme på McD. Lege i deres legeområde, spise deres Happy Meal og spændt se, hvilket stykke legetøj der ligger i kassen. Anderledes er det nok for os voksne. Jo vi nyder da, at børnene hygger, men maden ja den er altså ikke noget, vi skriver hjem om. For det første er det jo kendt, at efter et McD besøg gælder det om at holder diverse gasser inde længst muligt, for ellers er man sulten igen umiddelbart efter. For det andet kan man stå og kigge på menutavlen med mundvandet løbende og en tiltagende sult, for derefter at blive enorm skuffet, når man først modtager sin nøje udvalgte menu. Sådan havde jeg det i hvert fald sidst vi var af sted – også selv om jeg jo godt ved, at det er hvad jeg må forvente…

Og nu til det sjove;o). Du kan ikke vinde noget – i hvert fald ikke andet end æren. Og du må ikke snyde og se alle billederne på en gang – I stedet kigger du bare på billederne et af gangen og ser om du kan gætte, hvad menuen stod på.

Her 1. billede som burgeren så ud, da æsken blev åbnet – Lækker og indbydende ik’?;oP  burger1

Nu bliver det lettere for på dette billede ses hele menuen.20160322_181648

Du har selvfølgelig allerede gætte, hvilken menu det drejer sig om… Eller hvad? For der er jo ingen tvivl om, at den udleveret burger ligner den på McD’s egen præsentation af burgeren. Ligheden er jo spot on:-Dburger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lidt glitter på en grå onsdag