JUNK med indbygget quiz

Ilse & Hunter og alle køerne

Ligesom mange andre børnefamilier var vi (eller største delen af familien – de 2 ældste meldte af ukendte grunde pas) ude for at se øko-køerne blive lukket på græs i søndags. Præcis som alle de foregående år (tror vi har været af sted de sidste 10 år) faldt valget på Statsfængslet Søbysøgaard. Det valg var vi bestemt ikke alene om. Over 10.000 andre havde valgt at lægge vejen forbi det åbne statsfængsel for at se køerne danse. Vi oplevede et enormt pres på de forskellige aktiviteter der var stillet op til at fordrive ventetiden. Egentlig synd og skam, for synes dagen plejer at være en dejlig oplevelse for hele familien. Vi fik dog oplevet det allervigtigste – Nemlig køerne der dansede. Drengene morede sig over dem og der blev jublet højlydt, når der blev spottet en skidende ko – Boys will be boys;-). Vi voksne havde til gengæld stor fornøjelse over at spotte Ilse Jacobsen og Hunter gummistøvler (ja ja små hjerner små fornøjelser). Og der var godt nok mange – faktisk så mange, at vi ret hurtigt efter ankomsten opgav at tælle dem. Der var 140 jersey-køer der blev lukket på græs. Hvor mange Ilse & Hunter der blev luftet vides ikke, men de var i overlegen overtal.

Kameraet havde jeg selvfølgelig husket, men det forblev liggende i bunden af tasken dækket af diverse smagsprøver og pjecer. I stedet fik jeg taget et par billeder af med mobilen.  Man skulle tro, at det var løgn, når jeg siger, at de 2 nedenstående billeder var de bedste ud af mange, BUT I’M NOT KIDDING. I det mindste kan man se køerne og en lille bid af alle vores hoveder. Hmm jeg må da mindst være værdig til en nominering i årets selfie-kategori…

PicMonkey Collage

Heldigvis var avisen (Fyens Stiftstidende) også på pletten og har forevigt en af drengene lige inden han giver sig i kast med at bestige halmballerne.Unavngivet

Foto taget af og gengives med tilladet fra René Johansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JUNK med indbygget quiz