Hvad ville du gøre???

Efterårsferie

Efterårsferie er for en mig en blanding af hygge, langsomt tempo og ren afslapning – Faktisk så afslappende og stilstående, at børnene de fleste dage slet ikke er kommet ud af nattøjet. I går vurderede jeg dog, at børnene trængte til at se noget andet end husets indvendige vægge – Det gjorde jeg i hvert fald. Så bilen blev pakket og vi drog mod Kerteminde – nærmere bestemt Fjord & Bælt centret. Det var som altid en dejlig oplevelse som både børn og jeg nød. Drengene fik også hilst på en ny legesyg “ven” som om muligt havde mere krudt i r**** end dem selv;o).

Som det ses på billederne havde vi ladt nattøjet blive hjemme – Morgenhåret havde vi dog taget med;-D

picmonkey-collage1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad ville du gøre???