Nyt legetøj

Ugens madplan

Så er det søndag igen. Hvilket her i huset er ensbetydende med planlægning og indkøb af næste uges madplan. Denne uge er der et par “nemme” i mellem. Blandt andet skal vi tirsdag have bollesuppe (købt suppe med købe-boller). Hurtigt og nemt, da der også står sport og forældremøde på programmet denne dag. Og nu skulle man jo næsten ikke tro, at det kunne blive nemmere, men det kan det. For om torsdagen skal vi bare tage de fyldte pandekager ud af fryseren og varme dem. Nemmere bliver det altså ikke – så tak mor, for nødhjælpspakken:-).

Som det ses af madplanen skal vi hver dag have retter med kød, men det glæder faktisk ikke os alle. For min mellemste dreng har indgået et væddemål med en kammerat, hvor de skal se om de kan leve som veganere i en uge. Giver man op har man tabt en pose slik. Så jeg har været ude og kigge på indholdsfortegnelser og damn der er jo stort mælk eller æg i alt. Derfor må jeg også indrømme, at jeg tager lidt den nemme løsning og har købt en del vegan færdigretter. Så er aftenmaden da reddet. Morgenmaden bliver næsten som den plejer; Havregryn med mælk (erstattet med soyamælk i denne uge). Lidt værre er det med frokosten. Jeg har fundet noget brød uden mælk og æg, men pålægget er straks mere vanskeligt – selv i købt pesto er der jo stort set mælkeprodukter i dem alle. Så her skal jeg nok i gang med at lave lidt selv, for jeg synes altså, at der skal lidt klister på brødet;-). Wish me luck.20161023_125344

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt legetøj