En god sag

Nytår…

Krudtlugten har lagt sig efter en nytårsaften, hvor der blev set tilbage på det gamle år og forventningsfuldt frem mod det nye. Løfter er lavet og måske allerede brudte igen – For mit eget vedkommende har jeg ikke så mange nytårsforsæt, men mere noget jeg gerne vil arbejde videre med. Jeg har det lidt sådan, at hvis der er noget ved mig selv der irriterer mig, så er der ingen grund til at vente til et årsskifte med at tage fat på “problemet”. Men det er jo en proces og i gennem længere tid har jeg gået og ruget over noget – ikke et decideret problem, men noget der alligevel kunne frembringe små irritationsmomenter i hverdagen. Og det er jo ret nemt at skyde skylden over på alle andre, men i stedet for den nemme løsning har jeg altså valgt at bruge tid på, hvad jeg selv kan gøre for at løsne op på situationen. Løsningen har faktisk været ret indlysningen og jeg undres over, at det skulle tage mig så lang at komme frem til den – men det er nu sket og da det falder samme med årsskiftet, så må man for min skyld gerne kalde det nytårsforsæt. Men nok om det nu – Det er helt sikkert noget jeg vil komme ind på i et senere indlæg.

Håber I alle er kommet godt ind i det nye år – med eller uden nytårsforsæt og måske især til dem uden signal fra YouSee;-). Jeg havde en dejlig aften med mand, børn, gode venner, tablets og mobiler (synes også de skal nævnes, da de har en tendens til at tiltrække sig lige så meget opmærksom som et trafikuheld i det modkørende spor på motorvejen).

Lige et billede taget omkring midnat. De andre var ude og fyre det sidste krudt af og i medens holdt jeg ene mand festen i gang indendørs eller noget;o).

img_20170101_002322

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En god sag