Nytår...

KLUBBEN for børn

I julegave fik mine 4 drenge medlemsskab til PandaClub. Vores ældste ønskede sig alligevel oplevelser i gave. Vores næstældste er vild med dyr og de 2 yngste har værelset fyldt med legetøj og nyder bare at lave noget sammen med familien. Derfor var det også helt utroligt at kunne finde en gave som kunne opfylde alle drengenes behov. Og man må sige, at kortet opfylder deres behov – Det giver nemlig adgang til 11 attraktioner i Danmark og de langt de fleste er attraktioner med dyr, så det skal nok opfylde ønsket om oplevelser og ønsket om at se en masse dyr og få viden om dem. Derudover giver kortet adgang til minimum 5 events, hvor kortholderen kan invitere 3 familiemedlemmer gratis med. Så den 14. februar sætter hele familien sig i bilen og turen vil gå til Randers Regnskov. Vi glæder os og samtidig kan vi jo, når vi alligevel er på de kanter, aflægge noget familie et besøg. Og for at gøre det hele lidt mere win-win (hvis det da ikke allerede er det), så støtter du et godt formål;-). Du kan læse mere om PandaClub lige her og medlemskortet kan bestilles lige her.

img_20170104_140815

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nytår...