KLUBBEN for børn

Ting kan misfortolkes (hvis man vil)

Vi har vel alle set en krimi eller et dokumentarprogram, hvor børns tegninger kan give anledning til bekymring og mistanke om mistrivsel. Og man behøves vist ikke at være uddannet børnepsykolog for at kunne lægge en masse “snavs” ind i min søns tegninger. Men men men de kan også overfortolkes, for i følge min søn er forklaringen på disse tegninger helt og aldeles uskyldige, svaret på en livlig fantasi kombineret med en gennemsyret frækhed;-).

Første tegning er, i følge Sigurd, en MEGET vred mand der har fået stjålet sin kæreste. Han har været op og kæmpe med manden der stjal hans kæreste, så nu har han fået en bule i panden og en spaghetti-arm. Sådan var historien bag i hvert fald i dag. I morgen er den måske helt anderledes;o). Det andet billede er et selvportræt, hvor han er fræk og viser bar r** til hele familien. Og jeg må altså give ham – Det ligner faktisk ret godt – Altid med et smil på læben, et glimt i øje og nyder at være centrum i universet – En gut med mod livet<3.

Så uanset hvad en analyse af disse tegninger muligvis kunne komme frem med, så elsker jeg dem og min søn elsker dem. Så derfor var der heller ingen tvivl om at de skulle foreviges som et tryk. Valget faldet på et indkøbsnet som jeg nu stolt kan svinge med, når jeg skal på den ugentlige indkøbstur.sigurdtaske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KLUBBEN for børn