Ting kan misfortolkes (hvis man vil)

madplan uge 2

Vi er startet op med madplaner igen. Vi plejer faktisk at være ret gode til det (hvis jeg selv skal sige det), men det er ligesom det gik lidt i stå i november og december. Eller ikke bare lidt – Madplanen gik faktisk helt i vasken og planlægningen var mere sådan fra dag til dag = En masse daglig frustration og stress over køledisken imedens man desperat prøvede at udtænke en plan over aftenens måltid samt komme i tanke om, hvad der mangler i køleskabet for at næste dags morgenmad og madpakkesmøring kan komme til at fungere gnidningsløst. Det er (for os) uholdbart, dyrt og spild af gode madvarer der ikke bliver brugt pga. dårlig planlægning, så nu er vi altså hoppet på vognen igen og nedenfor kan du se denne uges madplan.

Opskriften på broccolisalaten finder du lige her. Det er første gang, at jeg skal afprøve denne opskrift, så krydser fingre for, at den smager godt. Den ser i hvert fald lækker ud. Det der er i overskud af grøntsager samt kylling bruges så tirsdag som fyld i tærten. Og det ekstra indkøbte skyr kan så spises til morgenmad. Onsdag er der “Gud & Mad” oppe i den lokale kirke. Et fint og hyggeligt arrangement som starter i kirken, hvor præsten fortæller en fortælling fra biblen. Det hele foregår i børnehøjde og børnene bliver inddraget i fortællingerne. Det hele slutter af i konfirmandstuen, hvor der serveres et børnevenligt måltid mad. De to yngste synes bare, at arrangementet er noget af det bedste og nyder det hele i fulde drag – og det gør jeg faktisk også. Vi går normalt ikke i kirke og er vel det man kalder lejlighedskristne. Så der skal gerne en begivenhed (barnedåb, bryllup osv.) til for, at vi går i kirke. Men altså det her “Gud & Mad” arrangement starter klokken 17 og vi er hjemme igen klokken 19, så det er jo nærmest mere tidsbesparende end hvis vi skulle stå for maden den dag;o) og så kombineret med hyggeligt samvær, så er det altså en win-win situation. Risengrøden søndag er kommet på madplanen, fordi der skal tømmes ud i skabe og skuffer. Det samme med Gratinen, da vi har en masse æg der snart skal bruges. Men ellers prøver vi at lave madplanen, så den indeholder minimum en salatdag, en suppedag, en ret med fisk (i denne uge tun på pizzaen;-)) og en tøm-skabet-skuffen-fryseren-dag.

img_20170108_130945

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ting kan misfortolkes (hvis man vil)