madplan uge 2

Styr på sagerne

Jeg prøver virkelige at have styr på mine (og familiens) aftaler, men hånden på hjertet, så må jeg jo nok også erkende, at så tjekket er jeg bare ikke. Det fik jeg (endnu en gang) bekræftet den anden dag, hvor jeg var kommet til at dobbeltbooke mig selv og så endda på samme sted, samme tid og samme fokusområde – dog med forskellige mødedeltagere. Det var så pinligt at møde op på mine drenges skole for at deltage i et møde med yngste sønnens lærer og en talekonsulent og så blive mødt af en af mine ældre drenges lærer som beklagede, at de havde dobbeltbooket mig. Det eneste jeg kunne tænke på (ud over at forsøge at kontrollere min ansigtskulør) var, at det jo overhovedet ikke var deres fejl – Det var jo trods alt mig der havde sagt ja til begge møder uden at skænke det en tanke, at de lå på samme tid. Det ene møde har været planlagt i noget lignende ½år og det andet er kommet i stand for relativ kort tid siden. Og da jeg jo ikke kan klanret hverken lærerne eller talekonsulenterne for ikke at have styr på mine aftaler, er der vist ingen anden udvej end at placere ansvaret på mine egne skuldre. Jeg ved skam også godt, hvor det er gået galt. Jeg har ganske enkelt ikke fået overført de aftaler, jeg havde skrevet i min 2016-kalender inden jeg kasserede den og skiftede over til min nye 2017-kalender. Dælme træls… Jeg elsker min fysiske kalender, men overvejer da lidt om jeg skal springet og gå over til kalenderen på mobilen. Jep jeg ved det – Jeg er en teknologisk-dinosaur:-D, men som skrevet; Jeg ELSKER min kalender. Åhhh støn og suk, hvor er det bare mange vigtige beslutninger der skal træffes, når man er voksen;o)

img_20170112_131910

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

madplan uge 2