Styr på sagerne

Pinlige forældre

Okay, hånden på hjertet – Set med en teenagers øjne kan alle forældre vel være mere eller mindre pinlige. Med ingen regler uden undtagelser og jeg er sikker på, at mine børn en gang vil takke mig for, at jeg altid optræder velopdraget og velovervejet, når jeg mingler mig med de unge. For ALDRIG i livet om jeg vil sætte mig selv i en situation, hvor mine børn kunne opfatte mig som pinlig. I stedet gør jeg alt for at være med på beatet, være hip, swag og street – Det hele på samme tid og det er uanset om vi befinder os i den virkelige verden eller på de sociale medier. Jeg gentager igen; Jeg kunne ALDRIG finde på at gøre mine børn pinlige berørte på mine vegne;o).

Men med alderen kommer jo også en masse erfaring og den synes jeg jo ikke, at ungdommen skal gå glip af bare fordi de nu er kommet til et punkt i livet, hvor vi forældre naturligt kan træde et skridt tilbage og nyde produktet af vores anstrengelser. Og netop derfor kommer jeg også gerne med et godt råd eller to, når situationen indbyder til det. Som nu her den anden dag, hvor jeg kunne forstå, at min datter og veninderne vildt gerne ville vide, hvor en bestemt badekugle kunne købes. Godt nok spurgte de mig ikke til råds (i hvert fald ikke sådan direkte), men man er vel omsorgsfuld af natur og derfor fandt jeg det også helt naturligt at blande mig i deres tråd som tilfældigt poppede i mit nyhedsfeed på Facebook – Ja jeg så det vel nærmest som et tegn på, at jeg MÅTTE træde til med min erfaring. Godt nok vidste jeg ikke, hvor den specifikke badekugle kunne anskaffes, men heldigvis kunne jeg hjælpe de stakkels piger med noget langt bedre.

img_20170118_190614BUT GIRLS YOU HAVEN’T SEEN THIS BATH BOMB YET – PROBLEM SOLVED…

badekugle

Nu har jeg godt nok ikke hørt noget fra min datter siden jeg postede billedet, men intet nyt er vel godt nyt, som man siger (eller nogen gør i hvert fald) og jeg er helt overbevidst om, at pigerne er glade og taknemmelige over mit gode råd og løsning på deres søgen. Måske også lidt imponeret over min viden på den der WOW-agtige måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Styr på sagerne