Katte - Gotta love them or hate them

3 gode ting – og så på en mandag…

Åhhh mandage kan nogle gange bare være så hårde at komme i gennem. Tidlig op, gøre ungerne klar til skole, videre på job, hjem igen, lave mad, hjælpe med lektier osv. – bare typisk hverdag som måske især er hård, da mandag jo kommer lige efter en weekend som, for mit vedkommende, oftest tilbringes sammen med familien, hvor det hele nærmest foregår i slow motion. Jeg kan i hvert fald godt tage mig selv i at tælle dage til det er weekend igen. Men HEY det er da også (lidt) surt, da hverdagene jo som bekendt er dem der er flest af. Så i stedet har jeg på denne grå og diset dag valgt at tage ja-hatten på og sat mig for, at jeg skulle finde 3 positive ting ved min dag. Det var faktisk ikke ikke svært – Til gengæld var det overraskende nemt og antallet af positive ting oversteg langt de 3 ting.

Så har kommer 3 af dagens positive indslag:

  1. En af drengene vågnede tidligt (kl.5) og det gav anledning til sofahygge med dyner og lidt tv-kiggeri.
  2. Deltog i et godt webseminar, hvor jeg fik en masse gode idéer som jeg glæder mig til at få afprøvet.
  3. Har bagt de lækreste fastelavnsboller, hvor intet af fyldet flød ud under bagningen (det er ALDRIG sket for mig før). Jeg brugte denne opskrift.

img_20170123_152812

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Katte - Gotta love them or hate them