3 gode ting - og så på en mandag...

Madplan uge 4

Det går rigtig godt med at lave madplan, købe ind til den og ikke mindst følge den;-). Denne uges madplan er som følger:

Mandag: Salat (blev en salat bestående af hvedekerner (fordi nu har de snart ligget ret længe i skabet), cocktailtomater, persille, feta eller salattern som det vist kaldes nu, soltørret tomater og sidst men ikke mindst kylling). Salaten blev ret god, hvis jeg selv skal sige det;-) og 6 ud af 7 spiste den med velbehag. Yngstemanden som pt. har ret selektive smagsløg lod sig nøjes med flútes der blev serveret ved siden af.

Tirsdag: I dag er det suppedag. Selve suppen består af homemade fond lavet af spidskål (en rest der var blevet lidt kedelig) og krydderier som har stået og simret nogle timer. Et lugter lidt af prut, men smager heldigvis bedre end det lugter;-). Suppen bliver tilsat lidt suppeurter, kød- og melboller (ej hjemmelavet;-)) og serveres så med flútes til.

Onsdag: Mama Mia Pizzaria. Hjemmebagt pizza med kartoffel og lufttørret skinke (min personlige favorit) og så en pepperoni pizza til ungerne.

Torsdag: Det skal være nemt og ikke mindre hurtigt, da torsdag er den dag, hvor en af drengene skal fragtes til badminton og jeg derfor først er hjemme igen omkring kl.19.15. Så om torsdagen er det altid noget nemt – Eventuelt en rest fra fryseren. Så jeg har stået på hovedet i fryseren og fundet en rest pasta med italienske kødboller.

Fredag: Italiensk mad. Se det er jo en af fordelene ved at have en udvekslingselev. Fredag har vores udvekslingselev nemlig meldt sig til at lave mad. Hvad hun laver, ved jeg ikke, men det skal nok blive godt for min favoritmad er helt sikkert alt det mad, jeg ikke selv skal tilberede;-)-

Lørdag: En af drengenes favoritter – Svenske kødboller med sovs og pommes frites. Og jo kødbollerne og pulversovsen er købt i IKEA. Så bliver det i følge drengene næsten ikke bedre eller det skulle da lige være, hvis selve måltidet blev indtaget i IKEA.

Søndag: Boller i karry som med garanti blive nydt af yngstebarnet på trods af hans veludviklet smagsløg;o)

Salaten fra i gårimg_20170123_182313

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3 gode ting - og så på en mandag...